Júniusban is a multifokális szemüvegeken a fókusz a Trend Optikában

PR cikk Trend Optika lencse szemüveg
A modern multifokális lencséket könnyű megszokni és kompromisszumoktól mentes látásélményt nyújtanak minden távolságra. A Trend Optika üzleteiben most térítésmentesen végezzük el a szemüvegkészítéshez szükséges professzionális 9 lépéses látásvizsgálatot.

A mai világban az olvasószemüveg már nem tud eleget tenni a modern kihívásoknak, mivel egyre több időt töltünk olyan tevékenységekkel, amelyek változó látástávolságot jelentenek. Ezért fontos, hogy egy szemüveg tudja biztosítani a legjobb látásélményt minden távolságra, legyen szó a monitorról, a telefonról vagy a velünk szemben ülő emberről. A multifokális lencsék több különböző dioptriát tartalmaznak, így nem szükséges külön szemüveget használni olvasáshoz, számítógépezéshez, vagy vezetéshez, és nincs szükség a szemüvegek kényelmetlen cserélgetésére sem. 

Trend Optika

A korszerű multifokális szemüveglencsék egyenletes átmenet biztosítanak a különböző dioptriák között, így a szem könnyen és természetesen tud alkalmazkodni a különböző távolságokhoz. A legújabb fejlesztésű lencsék széles látóteret nyújtanak, minimális torzítással a széleken. Éles látást nyújtanak mozgás közben is, minden távolságra, könnyed váltással a különböző távolságok között.   

Sőt, a Trend Optikáknál már személyre szabottan, a viselő tekintési szokásait pontosan bemérve készítjük el a multifokális lencsékkel ellátott szemüvegeket, pontosan alkalmazkodva a viselő egyéni látásigényeihez és szemformájához.  

A multifokális szemüveg elkészítését alapos, 9 lépéses szemvizsgálat előzi meg, melynek során akár század dioptria pontossággal állapítjuk meg a szükséges dioptriát – júniusi kampányunk ideje alatt térítésmentesen!

Ha multifunkcionális, minden igényt kielégítő látáskorrekciós megoldást keres, a multifokális szemüveg a tökéletes megoldás. Fedezze fel a lehető legjobb multifokális szemüveglencsét a Trend Optika csoport kínálatában! Jelentkezzen be most! 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.