Reménykednek a rajongók: visszatérhet végre Lewis Capaldi?

Lewis Capaldi
Redferns/Roberto Ricciuti - Roberto Ricciuti
színpad Lewis Capaldi visszatérés
Majdnem egy évvel ezelőtt vonult vissza a híres zenész, de most felcsillant a remény. Lewis Capaldi ismét zenél, de azt nem tudni, hogy mikor áll újra a közönség elé.

Majdnem egy évvel ezelőtt jelentette be Lewis Capaldi, hogy szünetelteti karrierjét. A híres zenész azzal indokolta döntését, hogy időt kell szánnia a mentális és fizikai egészségére. Most felcsillant némi remény: óvatos lépéseket tett a visszatérés felé, de még semmi nincs leszögezve. 

Lewis Capaldi
Lewis Capaldi visszatérésében reménykednek a rajongók
Forrás: Getty Images/Andrew Chin

Lewis Capaldi rajongói reménykedhetnek a zenész visszatérésében

A Tourette-szindrómával küzdő énekes csaknem egy évvel ezelőtt eldöntötte, hogy határozatlan időre visszavonul. Úgy érezte, hogy muszáj a fizikai és mentális egészségére koncentrálnia ahhoz, hogy 100 százalékot tudjon nyújtani, és addig nem is akar visszatérni, amíg nem biztos abban, hogy képes erre. 

"Mielőtt újra kiállnék az emberek elé, hogy koncertet adjak és azt csináljam, amit mindennél jobban szeretek, biztos akarok lenni abban, hogy az állapotom 100 százalékos"

 - írta januárban az énekes, akinek betegsége néha megnehezíti a fellépéseket: volt, hogy a rajongók fejezték be helyette egy-egy dalát a koncerten. 

Az énekesről azonban nemrég készült egy biztató felvétel, ami miatt felcsillant az emberekben a remény: otthoni stúdiójában látható egy zenésztársával. Sokan bíznak abban, az, hogy alkotni kezdett egyet jelent azzal, hogy hamarosan visszatér. Viszont egy az énekeshez közel álló forrás szerit ennyire nem szabad előre rohanni. "Lewis nagyon jól van, sok minden változott az elmúlt egy évben. Vigyázott magára, rengeteg segítséget kapott, és teljesen megváltozott a közérzete. Nem tervezi, hogy a közeljövőben visszatér, de ígéretes, hogy újra a barátaival zenél" - állítja a forrás. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.