Harry herceg keserű fordulatokra számíthat: Meghan Markle jobb partit találhat nála

Harry herceg
Getty Images - Max Mumby/Indigo
jövő királyi család Meghan Markle Harry herceg
A mesterséges intelligenciát felhasználva spekuláltak a királyi család jövőjéről. Az alapján úgy tűnik, Harry hercegnek lesznek nehézségei a következő években.

A mesterséges intelligencia segítségével próbálták kitalálni, mi vár a királyi családra a következő évtizedekben, és úgy tűnik, mindannyiuk életében lesznek bőven változások és fordulatok. Harry herceg sorsának alakulása érdekes, hiszen most nincs szoros kapcsolatban a családjával, de a spekulációk szerint a tékozló fiú visszatér majd, miután a Meghannal való kapcsolata nem a tervezettek szerint alakul...

Harry herceg
Harry herceg jövőjét is megjósolták a mesterséges intelligencia segítségével 
Forrás: Shutterstock

Ez várhat Harry hercegre

Mint kiderült, a mesterséges intelligenciát felhasználva az egész királyi család sorsát megpróbálták megjósolni: ez alapján Katalin hercegné anyakirályné lesz, míg Vilmos egy váratlan döntést hoz a trónnal kapcsolatban, de György herceg jövője is érdekes fordulatokat tartogat. Harry herceg pedig visszatér a királyi családba, ugyanis a Meghan Markle-lel való kapcsolata zátonyra fut. 

Az elképzelés szerint Harry és Meghan elválnak egymástól, a hercegné pedig hozzámegy egy amerikai szenátorhoz, akiből később elnök lesz. A herceg az Egyesült Királyságba visszatérve napjait főként a gloucestershire-i Highgrove House kertjének gondozásával tölti majd. A leendő Harry herceg megörgedve úgy néz ki, mint apja fiatalabb változata, csak valamivel több hajjal.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.