Kiderült: megható tisztelgés Erzsébet királynő emléke előtt Sarolta 9. születésnapi fotója

Chelsea Flower Show 2018 - Press Day
Getty Images - WPA Pool
tradíció fotó II. Erzsébet királynő Sarolta hercegnő
Az egykori uralkodó imádta a virágokat.

Május 2-án töltötte be a 9. életévét Sarolta hercegnő, amelyről a hagyományok szerint Katalin fotót is posztolt, hogy megmutassa, mennyit nőtt a gyermeke. A kislány kék felsőben, bordó pulóverben és farmerszoknyában támaszkodik egy virágos kerítésnél. 

Forrás: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Időközben azonban kiderült, hogy a virágok Clematis Elizabeth, amelyet Erzsébet királynőről neveztek el. A növény késő tavasszal és nyár elején virágzik, tehát pont Sarolta születése idején és megkapta a Royal Horticultural Society díját is.

Erzsébet királynő a kertészeti jótékonysági szervezet elkötelezett pártfogója volt, uralkodása alatt több mint 50 alkalommal vett részt rendszeresen a Chelsea Flower Show-n, a társaság kiemelt eseményén. Utolsó látogatása 2022 májusában volt, amikor egy golfkocsival fedezte fel az eseményt .

Royals Attend The Chelsea Flower Show 2022, II. Erzsébet
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.