Vilmos herceg esküvője fotó Katalin hercegnő Kate Middleton hivatalos Vilmos herceg fotóalbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Clarence House nyilvánosságra hozta Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalos esküvői fotóit, amelyek a trónteremben készültek röviddel az esküvő után.

A gyönyörű fényképeken jól látszik, hogy a menyasszony és a vőlegény csak úgy sugárzik a boldogságtól. A fotós, Hugo Burnand szerint Vilmos és Kate teljesen elveszett a házasság boldogságában. Az, ahogyan viselkedtek egymással a fotózás alatt egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire szeretik egymást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Forrás: AFP
Forrás: AFP



Forrás: AFP
Forrás: AFP






Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlEbben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.htmlMáris terhes Vilmos herceg felesége?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-maris-gyermeket-varnak.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.