Hogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárra

káposzta vitamin Hogyan legyek jó nő? saláta egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember megérzi, hogy mikor elég. Többnyire akkor, amikor már ragad a szája a mogyitól, chipstől meg a kólától. Megszólal a vészcsengő és valami egészségesre vágyik. Valamire, amit elfogyasztva nem puffadtnak, fáradtnak és teltnek érzi magát, hanem kedve támad élni.

Mert friss, vitamindús és finom az étel. A mai menü pont ilyen lesz. A nyár legjava egy salátába sűrítve:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0IlUfjF6sy1RF7YB

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!




Nagy a hajtás ilyenkor. Itt a sok vizsga, az agynak pörögnie kell. Az egyre melegebb idő miatt viszont az étvágyunk olyan, amilyen. Ezért fontos, hogy valami finomsággal lepjük meg magunkat, amitől aztán tele leszünk energiával, ráadásul kívül-belül szépülünk és tisztulunk. Ezért aztán jó szívvel ajánlom a receptet kicsiknek és nagyoknak, vagyis mindenkinek. Egészségetekre!




Hogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlHogyan legyek jó nő? - Otthoni fitnesz lustáknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110518-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-fitnesz-lustaknak.htmlHogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.htmlHogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.htmlHogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.