Sarah Jessica Parker tűsarok magassarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker nem úszta meg büntetlenül, hogy hosszú évek óta éjjel-nappal magassarkúban tipeg.




AFP
AFP


Néha mi is ölni tudnánk azért, hogy egy fontos vacsorán, randin vagy táncos éjszakán ne érezzünk sajgó fájdalmat, ha tűsarkakon indulunk útnak. De olvasva SJP érzéketlen és láthatóan szörnyen festő lábainak "történetét", inkább bevállaljuk a fájdalmat néha-néha, mintsem a mi lábunk is így nézzen ki az állandó plusz tíz centitől...

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
"Én szinte soha sem járok tűsarkúban, ha nem muszáj. Általában pedig úgy intézem, hogy ne legyen az. Tetszenek a topánok, tudok is bennük menni, csak egyszerűen egy idő után leszakadnak a lábaim. Arról már nem is beszélve, hogy 180 centi fölött vagyok sarkakon. Tehát több okból is a lapos talpakat favorizálom. Viszont, ha van valaki, aki arra inspirál, hogy néha tűsarokban tipegjek, az Sarah Jessica Parker. Nem érdekel a lábfeje. Eres, hát eres. Attól még roppant stílusos nő. Úgy, ahogy van."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.