Gyönyörű és szexi - Alig ismertünk rá a mindig visszafogott színésznőre

színésznő Marilyn Monroe Michelle Williams Egy hét Marilynnel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korához képest konszolidált és kissé merev Michelle Williams mesésen fest a róla készült legfrissebb fotókon.
Az első találkozásunk, ahogy és amikor történt, szinte már-már kozmikus volt. Akkor egyszerre rengeteg dolog történt velem. Később, Heath halálakor azt hittem, megbolondulok. Úgy éreztem, nem bírom, beleőrülök. Túl sok volt az akkor nekem... Nehéz volt szembenézni és elfogadni azt, ami történt, és meg kellett óvnom a kislányomat is"

Tipp! Szexi képek Beyoncé-ról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Aloe verás, mézes arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120119-hogyan-legyek-jo-no-aloe-veras-mezes-arcpakolas.htmlAmikor a halál tesz ismertté - Sharon Tate történetehttp://www.life.hu/szepulj/20120118-takacs-nora-tragikus-halalanak-koszonhetoen-lett-iagzan-ismert-sharon-tate.htmlSajnos a szexi doki is öregszikhttp://www.life.hu/szepulj/20120109-oszul-patrick-dempsey.htmlSminkeld magad soványra! - 5 kiló mínusz garantálthttp://www.life.hu/szepulj/20120116-sminkeld-magad-sovanyra-5-kilo-minusz-garantalt.htmlMorcosan, smink nélkül vásárolgatott Johnny Depp feleségehttp://www.life.hu/szepulj/20120109-vanessa-paradis-nem-tul-szep-smink-es-mosoly-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.