Borzalmasan lefogyott az egykori plus-size modell

modell duci Crystal Renn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Crystal Renn pár éve még a világ egyik legsikeresebb duci modellje volt, mára azonban őt is utolérte a soványság.

Az eredetileg dús, barna hajú, nőiesen formás és gyönyörű arcú plus-size modell teljesen átalakult néhány hónap alatt. Miss Renn a korábbi testsúlyának felét elvesztette. Karcsú helyett már inkább vészesen sovány idomokkal és hirtelen kiszőkült hajával pózol a Schön! magazin címlapján. A hölgy mindössze egy metálfényű, aranyszínű bodyt és látványos ékszereket visel, szőke haját pedig magas lófarokba kötötték. Az egykori duci modell sminkje is igazán drámaira sikeredett, így ha nem tudnánk, hogy Crystal szerepel a címlapon, egészen biztosan nem ismertük volna fel az egykor nőies modellt.

www.judgmentofparis.com, http://schonmagazine.com
www.judgmentofparis.com, http://schonmagazine.com

Kattints a képre Crystal többi sovány képéért!

A huszonhat éves Crystal már tizennégy évesen modellkedni akart, de akkor azt mondták neki, hogy testsúlya egyharmadát le kéne fogynia ahhoz, hogy megvalósíthassa álmait. A lány az anorexia rabja lett. Miután a betegségből kigyógyult, és elfogadta magát, kerek, nőies alkatára felfigyeltek, és nemsokára az egyik legkeresettebb plus-size modell lett. 2009-es válása azonban nagyon megviselte, és pár hónap alatt rengeteget fogyott. Bár ő azt mondta, hogy a jógának és a túrázásnak köszönheti a súlycsökkenést, valószínűleg a szerelmi életében történt változások hatására lett ilyen vékony. A karrierjét azonban nem viselte meg a fogyás, mert továbbra is világmárkák arcaként tündököl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.