Cseréld drámaira a rúzsod! - Heti beauty-mustra

haj smink Cameron Diaz vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeg sztárja már nem a vörös, a korall vagy a pink rúzs! A hírességek sötétebb színeket választanak a szájukra, amely jól használva fenséges, drámai hatást kölcsönöz nekik.

Heti trend: drámai rúzs

Hiába tombol a tavasz és közeledik a nyár, a sztárok az élénk színű, vidám árnyalatú rúzsok után a minél sötétebb színek után nyúlnak. Lehet burgundi, borvörös, csokoládébarna vagy éppen lilásbordó, a lényeg, hogy az összhatás drámai legyen. Ezeknél a színeknél nincs könnyítés a sminkelésnél, hogy az ujjaddal felviheted a matériát az ajkadra, itt a precíz kontúr, a tökéletes színtakarás a lényeg. Az ilyen sötét rúzs használata mellett bátran húzd ki a szemed is, de ha nem teszed - ahogy Jessica Chastain sem -, az sem baj: a hatás a színtelen szempillák és szemhéjak mellett még drámaibb lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!


Tömött frufru

Ha szeretnél idén divatos frufrut vágatni, kövesd a sztárokat! Egyre több híresség hódol be a tömött homlokhajnak. Nicole Richie már korábban így tett, a héten Bella Heathcote fiatal ausztrál színésznőt és Jessica Bielt is ilyen dús frufruval láttuk. Ezzel a trenddel vigyázni kell akkor, ha széles a homlokod és kerek az arcod, mert még inkább kerekebbé teszi azt. Ha viszont bevállalod, csodálkozni fogsz, mennyire kiemeli a szemed.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alkalmi frizura rövid hajból

Cameron Diaz hiába borult ki teljesen, amikor rövidre vágták a haját, ezzel a frizurával teljesen új arcát ismerjük meg. A Met gálára ő és Carey Mulligan is hasonló, a homloknál finoman megcifrázott frizurával jelent meg. Ha nincs ötleted, hogyan tedd alkalmivá a rövid hajad, lesd el tőlük ezt a trükköt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Rakj fánkot a füledbe! Vicces kiegészítők. Kattints a galériáért!


Botrányos sminkek és frizurák

Oké, az rendben van, hogy valakinek rossz a sminkje vagy nem sikerül a frizurája, de egyszerre ezzel a két problémával szembesülni, ráadásul a vörös szőnyeg szereplőinél, elég sokkoló. Eva Green különleges adottságokkal rendelkező színésznő, aki megfelelő sminkkel és frizurával csodálatosan nézne ki. A sztár viszont makacsul ragaszkodik a rettenetesen felfestett pandamaci sminkhez, amit a legutóbb feltupírozott frizurával tetézett. Ettől inkább groteszk manónak néz ki, nem pedig filmszínésznőnek. Hasonlóan furcsán jelent meg Stacey Bendet is, ő azok közé a divattervezők közé tartozik, akik öntudatosan mennek a saját fejük után, amikor a saját öltözékükről van szó. Ami szerintük egyedi, az sokak szemében inkább nevetséges.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!



Kivasalták az öregedő akciósztárthttp://www.life.hu/szepulj/20120511-kivasaltak-az-oregedo-akciosztart-tom-cruiset.htmlMeghalt a fodrász, akit mindenki ismerthttp://www.life.hu/szepulj/20120510-nyolcvannegy-eves-koraban-meghalt-vidal-sassoon-a-vilag-egyik-leghiresebb.htmlValódi banyának tűnt a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120508-valodi-banyanak-oltozott-a-fiatal-szineszno-marykate-olsen.htmlElmesélte szépségtitkait Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/20120507-elmeselte-szepsegtitkait-beyonce.htmlTúlzásba estek a sztárok - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120504-tulzasba-estek-a-sztarok-heti-beautymustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.