Rövid hajjal is próbál csinos lenni a csontsoványra fogyott színésznő

Anne Hathaway frizura haj szépség fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway színésznő rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban. A napokban egy fekete összeállításban mutatta meg karcsú, már-már sovány alakját.

Anne Hathaway színésznőnek nem tett jót, hogy megszabadult hosszú fürtjeitől, még akkor sem, ha ezt egy filmszerep miatt tette. A bájos barna szépség az utóbbi hónapokat munkával és kemény diétázással töltötte, ami nem tett túl jót a szépségének.

Northfoto
Northfoto

A Neveletlen hercegnő üdvöskéje sokat vesztett régi fényéből, amióta megváltozott a frizurája és lefogyott. A színésznő legutóbb egy fekete összeállításban próbálta megmutatni, hogy ő még így is nőies. Tény, hogy nem volt rossz a sötét szett a barna sztáron, de választhatott volna egy lazább, trendibb, színesebb összeállítást is a fiatal menyasszony. Anne idősebbnek néz ki a koránál, és elengancia ide vagy oda, nem ártana egy kis vérfrissítés a halvérű leányzónak.

Instant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.htmlVégre! Visszatért az eredeti hajszínéhez Lindsay Lohan - Újra ragyogóan néz kihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120706-vegre-visszatert-az-eredeti-hajszinehez-lindsay-lohan.htmlA legemlékezetesebb focistafrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-a-legemlekezetesebb-focistafrizurak-elvetemult-hajkoltemenyek-a-palyan.htmlRossz hajszínt választott a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-rossz-hajszint-valasztott-a-szineszno-january-jones.html3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.