Elegancia helyett borzalom - Szokatlan ruhában Lindsay Lohan

Lindsay Lohan estélyi szépség piercing sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Taylor nevét a szépséggel, bájjal és eleganciával együtt emlegetik, nem úgy Lindsay Lohant. A Liz&Dick című film díváját alakító botrányhősnő nagyot villantott a premier utáni vacsorán - nem éppen jó értelemben.

Lindsay neve mára egybeforrt az őt körülvevő botrányaival, legújabb filmjének premierjén azonban úgy tűnik, inkább a példaképeként emlegetett Elizabeth Taylorra szeretett volna hajazni. A színésznő egy csillogó arany estélyiben jelent meg az eseményen, amely első ránézésre jó választás volt, másodikra azonban már kevésbé. Közeli képeken ugyanis jól látszik, hogy a köldökig kivágott ruha alól kifityeg a fiatal sztár köldökpiercingje, mely meglehetősen olcsóvá teszi az egyébként elfogadható összképet.
Lindsay estélyi ruháját egy szőrmestólával koronázta meg, amellyel reménytelenül ugyan, de megpróbálta szexin eltakarni vállait, ahogy azt anno Taylor is tette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő ékszereitől is többet vártunk. Az egykori díva férjétől kapott híres 68 karátos gyémántgyűrűjével aligha lehetett egy nap alatt említeni Lindsay egyszerű fülbevalóit. Az egyetlen dolog, amivel nem lőtt mellé a sztár, az a sminkje volt. Ajkait skarlátpiros rúzzsal emelte ki, ami remekül illett bronzos ragyogású bőréhez és rozsdaszínű hajához. A vacsorát követően valószínűleg nem sok festék maradt a helyén a száján, ennek ellenére mégis remek választásnak bizonyult.
Az első kritikák nem méltatták nagyra Miss Lohan előadását, néhányan úgy vélik, nem volt túl jó ötlet a botrányhősnőt szerepeltetni Elizabeth Taylorként.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.