Kristen Stewart Kirsten Dunst mustra Cate Blanchett szépség Jessica Alba Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak december közepe van, de már unjuk a telet. A hírességek is így vannak ezzel, hiszen többen is élénk színű darabokban pózoltak a vörös szőnyegen. A héten az is kiderült, hogy a sztárok rákattantak a harisnyákra - bár ne tették volna. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Nyári színekben

Ki mondta, hogy csak unalmas feketében vagy flitteres miniruhákban lehet parádézni? Jessica Alba választása egy szemet gyönyörködtetően élénk, pemplumos ruhára esett, melyhez nude cipellőt választott. Igazi stílusikonként nem is lőtt mellé. A sötét köröm pedig ebben a szezonban szinte kötelező. Az ifjú asszony, Blake Lively is egy kicsit hasonló kombinációra szavazott, csak merészebb kiadásban. A szőkeség szuperszexi volt a szegecses, téglaszínű miniruhájában, a fifikás bokacsizmát pedig imádtuk. Kristen Stewart szettjét elnézve azonban már vannak kétségeink. A mellet nagyon leszorító ruha megosztó darab, és közel sem aratott akkora sikert, mint a pár héttel ezelőtti testszínű estélyi ruhája. De a neonszínű, a ruhához mesésen passzoló tűsarkúért mindenképp jár a pluszpont!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kócos frizurák

A belőtt, órákig készülő szigorú kontyok ideje már lejárt, különösen akkor, ha Victoria Beckham is a kócosra esküszik. A divattervező új dilije az apró balerinakonty itt-ott kikandikáló hajtincsekkel. Mi pedig szeretjük, hogy valami megfűszerezi a focistafeleség élre vasalt stílusát. Olivia Wilde színésznő a hosszú fonatát tépázta meg kissé, hogy véletlenül se fessen úgy, mint egy osztrák tehenészlány. Szerintünk szexi a laza fonat, a mélyen dekoltált felső és a gyönyörű, füstös szemsmink pedig csillagos ötöst érdemel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Harisnyapara

A világsztárok általában kínosan kerülik a harisnyanadrágot a vörös szőnyegen, most azonban még ők is fáztak anélkül. Dakota Johnson térd alá érő piros ruhájához húzott fekete harisnyát, ami az ósdi cipővel kifejezetten öregítette a huszonhárom éves sztárcsemetét. Kristen Dunst is hasonlóképp melléfogott: a harmincéves színésznő úgy festett, mint egy tanárnéni, az átlagosnál szexibb kiadásban. Megan Fox pedig pár héttel a szülés után kétségkívül csúcsformában van, de a bőrszínénél jóval világosabb harisnyanadrág nem épp a reflektorfénybe való. A harisnya és a megegyező színű platformcipő összhatása pedig kifejezetten csúnya lett.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Takard a tested!

A celebek nagy része inkább villant, mint takar, Cate Blanchettnek és Jeisa Chiminazzónak azonban épp nem volt kedve a magamutogatáshoz. Cate egy picit zsákszerű Givenchy estélyiben pózolt A hobbit premierjén. Jeisa Chiminazzo egy merőben más szettet választott: a sztár egész testét egy bőr overáll takarta. A bőr kétségkívül a tél hatalmas slágere, de vajon mennyire lehetett kényelmes ez a szett?

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ajándék saját kezűleg - Ennek mindenki örül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121212-hogyan-legyek-jo-no-tablet-tok-tablet-tarto-sajat-kezuleg.htmlFelismerhetetlen a népszerű műsorvezető - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/szepulj/20121211-iszak-eszter-felismerhetetlen-a-becrew-atalakitocsapat-fotoin.htmlCsinos lehet egy nő 42-es méret fölött is?http://www.life.hu/szepulj/20121210-csinos-ruhak-42es-meret-folott.htmlPigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.htmlÉlő adásban leplezte le titkos tetoválását Antal Timihttp://www.life.hu/szepulj/20121210-antal-timi-az-xfaktor-versenyzojenek-violinkulcs-tetovalasa.htmlFurcsa folt éktelenkedik a gyönyörű színésznő dekoltázsánhttp://www.life.hu/szepulj/20121207-lea-michele-szineszno-dekoltazsan-furcsa-folt-ektelenkedett.htmlDöbbenetesen megváltozott Tóth Gabihttp://www.life.hu/szepulj/20121207-toth-gabi-enekesno-kulseje-megvaltozott-hosszu-barna-haja-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.