plasztikai műtét Lil Kim plasztika rapper énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy kicsoda Lil Kim? Hogy nem ismeritek? Az biztos, hogy a legújabb fotói alapján senki sem mondaná meg, hogy a kétezres évek elejének egyik sztárelőadója és a plasztikarcú nő egy és ugyanaz.

Lil Kim amerikai rapperről, énekesnő-dalszerzőről az utóbbi időben már csak az eldeformált arcáról készült fotók miatt cikkeznek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lil Kim 1999-ben és 2012-ben

A 38 éves énekesnő az utóbbi tizenpár évben többször is kés alá feküdhetett, hogy jacksoni orrot faragtasson magának, de ez még csak egy a számos plasztikai műtétből, amelyet elvégeztetett magán. A róla készült előtte-utána képeken jól látszik, mennyi változáson esett át az arca, amely mára szinte köszönőviszonyban sincs eredeti vonásaival. A sztárról készült legfrissebb fotót nézd meg itt! Az biztos, hogy míg egyes sztárok jót tesznek a plasztikai sebészet népszerűsödésének, Lil Kimet valószínűleg egyik szépítő doktor sem alkalmazná plakátarcnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.