átalakítás színésznő fotósorozat smink Maszk Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mások bőrébe bújni, ez Michelle Williams élete - és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legújabb fotósorozat, amit a színésznőről készítettek. Bámulatos képek következnek!

Amikor Marilyn Monroe bőrébe bújt, nemcsak a közönséget, de színészkollégáit is elvarázsolta. "Egyszerűen briliáns volt, nagyon hasonlított!" - mondták róla sokan, és mi sem gondoltuk volna, hogy Marilyn szerepénél szebben, élethűbben és természetesebben át lehet alakítani Michelle-t. Egészen eddig...

Forrás: Another Magazine
Forrás: Another Magazine

A magazin képeiért kattints a képre!

Az AnOther magazinban jelent meg a színésznőről készült legújabb fotósorozat, amitől elállt a lélegzetünk. Több képen rá sem lehet ismerni Michelle Williamsre: hol smink nélkül fotózták, máskor pedig teljesen elmaszkírozva szerepel.

A szőke színésznőt már háromszor jelölték Oscar-díjra, legutóbb pont Marilyn Monroe szerepéért. Csodálkoznánk, ha aranyszobrocska nélkül fejezné be filmes pályafutását.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.