Jennifer Lawrence-nek van a legszexibb humora

modell színésznő Jennifer Lawrence szexi Jessica Chastain Amanda Seyfried Victorias Secret Zooey Deschanel LifeNight Beyoncé Zoe Saldana énekesnő Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus Victoria' Secret gyönyörű modelljei egy videóban vallottak arról, szerintük ki miben a legszexibb.

Ha szexiről van szó, ők tudják, mi - jelen esetben ki - a nyerő. A Victoria's Secret csodaszép modelljei minden évben elkészítik videójukat "What is Sexy?" címmel, melyben a legszebb hírességeket választják ki különböző kategóriákban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lawrence színésznő


Ha hihetünk nekik, akkor 2013 legszexibb színésznője Jessica Chastain, a legszebb haja Amanda Seyfriednek van, míg a legjobb humorú sztár Jennifer Lawrence lett. Nem meglepő módon Beyoncé nyerte a legszexisebb énekesnő kategóriát, Blake Lively pedig gyönyörű lábai miatt került nyerő pozícióba. A fehérneműmárka modelljei szerint Rihannának van a legtökéletesebb bikinis alakja, a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev pedig a legjobban öltözött sztárcsaj. A legszebb mosoly birtokosa az Avatar színésznője, Zoe Saldana lett, a legszexisebb szemei pedig Zooey Deschanelnek vannak.
Ha kíváncsi vagy a teljes listára, nézd meg a videót!

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.