rúdtánc facebook fotó modellkedés Bódi Sylvi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség megmutatta, nemcsak a modellkedés megy neki jól, hanem a rúdtánc is. Közösségi oldalán erről bizonyíték is van.

Bódi Sylvi a rúdtánc szerelmese. A dekoratív modell Facebook oldalára posztolt egy fotót, amint épp fejjel lefelé lóg a rúdról. Sokat megfordul mostanában a próbateremben, el is árulja, miért: "Az egyik legélvezetesebb sport. Minden benne van, amit szeretek: könnyedség, légiesség, nőiesség, finomság, érzékiség, technika, precizitás, kihívás és nem utolsó sorban adrenalin és veszély. És még ennél is több..."

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club
Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

Bódi Sylvi akcióban

Nemcsak technikáját, hanem figyelemreméltó alakját is megcsodálhatjuk: Sylvi mindössze egy élénk színű bugyit és kis topot visel. Az egykori playmate egyébként szereti magát a levegőben produkálni: legutóbb estélyiben pörgött egy hintán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.