Hercegnőnek öltözött Ördög Nóra és kislánya

fotó hercegnő Nánási Pál Ördög Nóra Angyal Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotó az RTL Klub műsorvezetőjéről és kislányáról, Miciről.

Együtt pózol a kamerának anya és lánya. Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici mamája ölében csücsülve mosolyog a fényképezőgépbe. A kicsi, aki már félévesen kimondott néhány szót, és Nóra között szemmel láthatólag nagy a harmónia, sugárzik kettejükről a boldogság.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A lányok gyönyörű, csillogó ruhát viselnek, úgy festenek, mint két hercegnő. "Az én angyalkáim" - így tette fel a kissé karácsonyi hangulatú felvételt oldalára Nánási Pál, amit ide kattintva ti is megnézhettek! Pali korábban megörökítette már egyébként a csodaszép, alvó párját is.

Elképesztően édes Ördög Nóra kutyájahttp://www.life.hu/legykepben/20131112-elkepesztoen-edes-ordog-nora-kutyaja-nanasi-pal-fotoja.htmlÖrdög Nóra alvás közben is gyönyörűhttp://www.life.hu/legykepben/20131102-nanasi-pal-intim-fotot-posztolt-ordog-norarol.htmlÖrdög Nóra újra a képernyőnhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-ordog-nora-musorvezeto-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-vunderson-es.htmlÖrdög Nóra Micivel ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130912-ordog-nora-musorvezeto-kislanyaval-micivel-es-ferjevel-nanasi-pallal-unnepelte.htmlÖrdög Nóra kollégáinak már megmutatta Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-vitte-be-munkahelyere-kislanyat-micit.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.