Hogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetsz

frizura meleg Takács Nóra haj Hogyan legyek jó nő? Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú, forró nyár: klasszikus film egy tikkasztó nyárról és egy perzselő szerelemről. Az egyik kedvencem. Ez csak egy a tengernyi dal, könyv és alkotás közül, amelyek a nyáron szövődő románcokról és egyáltalán magáról a nyári életérzésről szólnak. Arról a bizsergetően jó érzésről, amikor körülnézel és minden él, csivitel, csobban és lángost eszik. Imádom.

Hogy én is hozzájáruljak a kellemes nyári élményekhez, következzen pár csinos frizuratipp a hosszú, forró napokra:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xnsSob0chPtHlfUq

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!




Hogyan legyek jó nő? - Otthoni fitnesz lustáknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110518-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-fitnesz-lustaknak.htmlHogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.htmlHogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.htmlHogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.htmlHogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.