karácsony ajándék smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A báli szezon közeledtével csillámló textúrák és pazar kiszerelések ejtenek rabul minden női szívet. Most a legszebb gyűjteményekből szemezgettünk!

Már megszokhattuk, hogy a nagy kozmetikai márkák év végén sorra dobják piacra az ünnepekre szánt meseszép kollekcióikat. Idén sincs ez másként. A csodaszép tégelyekbe zárt gyönyörű textúrák és varázslatos színek már felsorakoztak a parfümériák polcain, hogy ünnepi fénybe borítsák arcunkat, és végső csapást mérjenek a pénztárcánkra, mi pedig nem tudtunk elmenni mellettük szó nélkül. Íme, a Life.hu kedvencei!


Givenchy Vintage Christmas Holiday








Estée Lauder Pure Color Extravagant







L'Wren Scott for Lancome Holiday







Yves Saint Laurent Metallic Colorama for Holiday







Szakértőnk tanácsai - Gáspár Viki sminkmester, sminkoktató:

Ne használjunk harsány színeket, nagyon satírozott sminkeket. Sokkal jobban illik az ünnephez, ha a letisztultabb makeup-ot teszünk az arcunkra. Semmiképp ne ma kisérletezzünk valami tőlünk szokatlan, teljesen új sminkkel. Lehet egy kicsit változtatni a mindennapi sminkhez képest, alkalmibbá, ünnepibbé varázsolhatjuk arcunkat finom selyemfényekkel a szemhéjra és arccsontra. Kevés tincses műszempillával a szemhéj szélén csábitó tekintetet kölcsönözhetünk az ünnepek alatt, és egy finoman csillogó szájfény elengedhetetlen.
Szilveszterre persze lehetünk bátrabbak: belefér egy pirosra rúzsozott száj, füstös, fekete szemek, csillámporok, vagy egy hangsúlyosabb szempilla. Nagy divat még mindig a tusvonal, azt erre a napra bátrabban használhatjuk, és nagyon trendi hozzá idén is a piros, csókos ajak. Légy vagány, de ízléses, szemezgess bátran a kínálatból az év utolsó napjára!
Szakértőnktől itt kérdezhetsz!






http://videa.hu/flvplayer.swf?v=L5WRUy1eMDGFXlFT

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.