Hogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi smink

tavasz Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? barna smink randi rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisüt a nap és minden felbolydul egy perc alatt. Tavaszi zsongás. Így hívjuk ezt a bódult állapotot. Melegebb van,  így egyre kevesebb a ruha rajtunk, a lengébb öltözet pedig vonzza a férfi tekinteteket. A sok bámulásnak meg előbb-utóbb randi lesz a vége.

Ezért szaporodik meg ugrásszerűen a találkák száma tavasszal. Ez nem elmélet, ez tudomány. Ha pedig már így van és "muszáj randizni" - mert ezt diktálja a természet -, akkor ne induljatok útnak egy kis smink nélkül. Itt a tippem a romantikus estékhez:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wLYmQCRb2Zh9wdq4

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Rengeteg fajta első randi létezik. Én két egyformán még sosem voltam. Van, aki egyből gyertyafényes vacsorával indít, van, akivel órákat beszélgetsz egy sör mellett, és van olyan, aki sétálni visz valami szép helyre (ez általában park, állatkert, vagy valami magaslati pont, ahonnan jó a kilátás). Nálam egy a lényeg: ha megvan az a szikra, ami elfeledteti velem az időt, a teret és csak beszélünk és beszélünk, akkor mindegy, hogy hol vagyunk.

Fotó: Andráska Krisztián
Fotó: Andráska Krisztián

Viszont ha jobbra-balra nézelődök, akkor lehetünk akárhol, annak már lőttek. Ügyesen kell tehát választani, de ez nem olyan egyszerű. Ezt a témát hosszú-hosszú oldalakon át lehetne taglalni, most azonban csak a számunkra fontos részével foglalkozunk. Azzal, hogy megfelelő és magabiztos állapotban érkezz a randira. Ehhez pedig igenis szükséges, hogy egy kicsit szépítkezz előtte. Egy kényelmes, de azért nőcis szett, laza haj, és némi smink. Egy óra alatt mindennel elkészülsz és innentől kezdve részedről mindent megtettél a sikerért. A többit meg bízd a májusi bódító időre! A tavasz velünk van...





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.