Smink nélkül is gyönyörű a Jóbarátok sztárja

arcbőr Jóbarátok Courteney Cox smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen hisszük, hogy Courteney Cox már 48 éves. Pedig annyi, de smink nélkül 10 évet lazán letagadhatna.

Courteney Cox a napokban Los Angelesben sétálgatott laza szerelésben, még sminket sem viselt. De ez nem is volt probléma, a színésznő ugyanis fantasztikusan néz ki. Közel az ötvenhez az egykori jóbarátnak nincs oka panaszra, hiszen plasztikai műtétek nélkül is nagyon szép a színésznő. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg.

AFP
AFP

A sztár kezében látható egy ásványvizes palack is. Vajon a sok folyadékbevitel a szépsége titka? Ebben lehet valami, ugyanis azt sokszor hallottuk már, hogy a rendszeres hidratálás a fiatalság kulcsa.

Kutyájával csókolózik a csinos modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130403-bar-refaeli-izraeli-modell-a-kutyajaval-pozol-es-napozik-a.htmlBarnára váltott az Oscar-díjas színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20130403-reese-witherspoon-szineszno-barnara-festette-hajat-egy-filmszerep-kedveert.htmlA kivitől ragyog a legszebben a bőröd!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130325-napi-harom-adag-zoldseg-es-gyumolcs-fogyasztasa-ugyanazt-az-egeszseges.htmlSzebb, mint valaha Monica Belluccihttp://www.life.hu/szepulj/20130402-monica-bellucci-szineszno-voros-csipreruhaban-jelent-meg-legujabb-filmje-premierjen.htmlHoppá! Beterpesztett Carmen Electrahttp://www.life.hu/szepulj/20130402-carmen-electra-szineszno-es-modell-szettart-labakkal-terpesztett-a-szinpadon.htmlMiért félnek a magyar nők az élénk rúzstól?http://www.life.hu/szepulj/smink/20130322-miert-felnek-a-magyar-nok-az-elenk-ruzstol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.