Csalfa Karma websorozat Herrer Sára
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország első romantikus websorozatának fő karaktereit ifjú színészek játsszák, köztük köszönthetjük például a "Mizu" dzsesszes feldolgozásával közismertté vált Herrer Sárát.

Hazánk első romantikus websorozata, a Csalfa Karma 2011. május 23-án, délben debütál a Life.hu-n. A történet örökzöld témát, egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, mindezt meglehetősen szerencsétlen felállásban, hiszen a háromszög két csúcspontját egy nővérpár alkotja. Mindketten - tudtuk nélkül - ugyanarra a pasira hajtanak. A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást...


Herrer Sára (Anna), Rédei Roland (Robi), Bátyai Éva (Szonja)

A Csalfa Karma főszerepeit tehetséges fiatal színészek játsszák. A testvérpár egyik tagja a tiszta lelkű, kreatív, de visszahúzódó Anna. Őt a Kesh zenekar énekesnője, Herrer Sára alakítja, aki Fluor "Mizu" dalának dzsesszes feldolgozásával robbantott, klipjét többszázezren töltötték már le a videómegosztókról. Színésznőként szerepelt többek között a Sorstalanságban, az Életképekben, a Casinóban, illetve a Szégyenben is. A másik lánytestvér a rendkívül dögös modell, minden férfi álma, Szonja, aki bármire képes azért, hogy végre megállapodhasson. Őt Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház tagja testesíti meg. Az alfahím pedig Robi, aki nem is tudja, mekkora döntés előtt áll - szerepét a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland játssza.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.