Válik az álompár! Vége Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságának

párkapcsolat válás Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
7 év házasság után Jennifer Lopez és Marc Anthony úgy döntöttek, elválnak.

"Úgy döntöttünk, hogy elválunk" - nyilatkozták a People magazinnak. "Nagyon nehéz és fájdalmas döntés volt. Nem haraggal válunk el, mindenben sikerült közösen megegyezni, és hálásak lennénk, ha mindenki tiszteletben tartaná a magánéletünket ebben a nehéz időszakban."

AFP
AFP

A 41 éves amerikai énekesnő és színésznő, illetve 42 éves énekes férje 2004 júniusában házasodtak össze - titokban. Úgy néz ki, a válás okát is ugyanilyen titok övezi. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy két gyermekük - a hároméves ikerpár - kihez kerülnek majd.

Jennifer Lopez már harmadszor, Marc Anthony másodszor válik el. Már 2009-ben is felröppent a hír, hogy elválnak, akkor arra hivatkozva, hogy Jennifer egyedül maradt két gyermekükkel, és úgy érzi, kezd háziasszonnyá válni Marc mellett. Akkor még sikerült újraéleszteni a házasságukat, most azonban úgy tűnik, végleges a döntés. A People magazin egyébként idén tavasszal a világ legszebb hölgyének választotta J-Lo-t, tehát valószínű, hogy az ok nem a háziasszonyi teendőkben keresendő.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.