esküvő házasság feleség Balogh Edina Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután férjhez ment a Barátok közt sorozat Nádor Kingája, Balogh Edina. A szőke színésznő Som Krisztiánnak, a sorozat zeneszerzőjének mondta ki az igent az esztergomi bazilikában.

A 27 éves színésznő és párja hét éve ismeri egymást, de csupán másfél éve jöttek össze egy munkahelyi bulin. A férfi idén tavasszal kérte meg Edina kezét, aki azonnal igent mondott. Mindössze három hónapjuk volt arra, hogy megszervezzék az esküvőt úgy, hogy mindent maguk akartak csinálni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

"Nem fogadtunk esküvőszervezőt, mert úgy gondoltuk, hogy mi ketten szeretnénk intézni mindent. Kicsit talán későn is vágtunk bele a szervezésbe, hiszen alig három hónappal ezelőtt kezdtünk el gondolkozni azon, hogy mit és hogyan szeretnénk. Hihetetlen, hogy az ember mennyi energiát fektet ebbe bele, mert természetesen azt szeretné, hogy élete legfontosabb napja tökéletes legyen. De szerencsésnek érzem magam, és azt mondhatom, hogy ez az esküvő még annál is szebb lett, mint amit kislányként megálmodtam" - nyilatkozta Balogh Edina a Vasárnapi Blikknek.

A sorozatból több főszereplő is meghívást kapott: Kiss Ramóna volt a koszorúslány, de ott volt még Németh Kristóf, R. Kárpáti Péter, Rékasi Károly és Fodor Zsóka is. Természetesen a sorozat rajongói sem akartak lemaradni a nagy eseményről. A Blikk úgy tudja, közel ötszázan várták, hogy a pár hintója begördüljön az esztergomi bazilika elé, de nem mindenkinek volt meghívója. A testőröknek folyamatosan távol kellett tartaniuk a rajongókat, hogy a pár minden komplikáció nélkül eljusson az oltárig. A hitvesi csók végül nem ott, hanem a templom előtt álló hintóban csattant el, és a színésznő állítólag a csokrát is elfelejtette eldobni, de ez legyen a legnagyobb bajuk a házasélet alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.