Bereczki Zoltán házasság Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már hónapok óta csak színlelte a boldogságot Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

Ahogy arról már a Life.hu is írt, szakított Magyarország első számú álompárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A szakítás oka lehetséges, hogy egy harmadik fél. Most azonban az is kiderült, a színészpár házassága már hónapok óta nem volt jó, csupán a külvilág számára hagyták fent a boldogság látszatát, hiszen a magánéletükben már régóta komoly problémákkal küszködtek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A Vasárnapi Blikk értesülései szerint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már nyár elején szétköltözött egymástól, azonban a rajongók, de még a kollégák előtt is figyeltek arra, hogy ennek még csak a gyanúja se merüljön fel senkiben. "Kifejezetten figyeltek arra, hogy egy-egy színházi előadásra együtt érkezzenek, majd a munkát követően együtt is távozzanak a teátrumból" - mondta a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Pénteken a Bereczki-Szinetár házaspár közleményben tudatta, hogy különválnak az útjaik, és ezt a döntést már három hónappal ezelőtt meghozták. A pár szakmai kapcsolata azonban megmarad: decemberig le vannak kötve a közös fellépések, és ezeket nem kívánják lemondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.