Újra együtt a sztárpár - Közösen ünnepelt Katy Perry és John Mayer

sztárpár ünneplés katy perry Jessica Simpson John Mayer New York Jennifer Love Hewitt szakítás Russel Brand születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, augusztusban szakított Katy Perry és John Mayer. Most azonban úgy tűnik, kibékült a két sztár, október 16-án ugyanis együtt ünnepelték a férfi 35. születésnapját.

Nyár elején hivatalosan is véget ért Katy és Russell Brand házassága, az énekesnő pedig nem sokkal később viharos viszonyba kezdett John Mayerrel, Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson és Jennifer Aniston exével. A románc nem tartott sokáig, John ugyanis köztudottan nőfaló, a válás után pedig Katynek egy stabil kapcsolatra lett volna szüksége. Így már többször is kiadta a zenész útját, valahogy azonban mindig visszatalálnak egymáshoz.

Northfoto
Northfoto

Legutóbb például John 35. születésnapját ünnepelték együtt New Yorkban. Katy egy elegáns, keleties, virágos ruhát viselt klasszikus, szürke kabátja alatt. Sárga kiegészítőivel különösen csinos volt, míg John kopott farmerkabátot és csokornyakkendőt választott. A különös összeállítás és a találkozó képeit itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.