Jennie Garth Peter Facinelli Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-filmek Carlisle Cullenje a héten mutatta be új kedvesét a nyilvánosság előtt. A hölgy tizenkét évvel fiatalabb Peter Facinelli feleségénél, Jennie Garth-nál.

A filmsztár új kedvese a fiatal, huszonnyolc éves színésznő, Jaimie Alexander. A barna szépség és a nála tíz évvel idősebb színész az Alkonyat utolsó részének premierjén mutatkozott együtt. Korábban két filmben is dolgoztak együtt, innen az ismeretség. "Nagyon diszkrétek, nem verik nagy dobra, hogy együtt vannak" - vallotta a pár egyik barátja. Ez nem is csoda, hiszen Peter és felesége, Jennie Garth között még nem mondták ki a válást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Beverly Hills 90210 egykori színésznője és az Alkonyat sztárja tizenegy évig voltak házasok, és három lányuk is született. A következő időszakban a gyerekek az apjukkal lesznek, együtt ünneplik a hálaadást, a karácsonyt pedig Jennie-vel töltik.

26 évvel fiatalabb énekesnővel kezdett a színészhttp://www.life.hu/szeress/20121119-26-evvel-fiatalabb-lannyal-florence-welch-kezdett-a-szinesz-sean.htmlSzexbotrányok: orgia a focicsapattalhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-szexualitas-hires-nok-a-tortenelemben-akik-szexbotranyaikkal-felkavartak.htmlTaylor Swift és Conor Kennedy mégis együtt van?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121116-szerelem-parkapcsolat-taylor-swift-es-conor-kennedy-valojaban-megis-egyutt.htmlHazugság a szerelmük? Lebukott a fiatal sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20121116-hazugsag-a-szerelmuk-lebukott-a-fiatal-sztarpar-kristen-stewart-es.htmlDúl a szerelem a sztárpár közötthttp://www.life.hu/szeress/20121116-olivia-wild-szineszno-es-jason-sudeikis-szinesz-nagyon-szerelmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.