Sokkolóan lefogyott! Kiállnak az egykor gyönyörű színésznő bordái

lesifotós színésznő fogyás válás Selma Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló fotók jelentek meg a Daily Mail online portálon Selma Blair színésznőről, aki durván lefogyott az elmúlt időben.

Október elején vettük észre, milyen sokat fogyott az elmúlt hónapokban Selma Blair. A színésznő arca éveket öregedett, és a feje is óriásinak tűnt a testéhez képest.

AFP
AFP

Egy korábbi fotó a színésznőről

Úgy tűnik, Selma Blair nem állt meg a fogyásban, a színésznőről sokkoló képeket készítettek a lesifotósok, amint a Los Angeles-i utcákon tologatja kisfiát, Arthurt. A színésznő kifejezetten fáradtnak tűnik, szemei alatt hatalmasak a karikák. A melegítőnadrág és csizma mellett csupán egy mélyen kivágott kardigánt visel a csupasz teste fölött. A ruhadarab kivágása olyan mély, hogy kilátszanak a színésznő bordái. A képeket itt nézheted meg. A negyvenéves sztárnak nagyon nehéz éve volt, miután ősszel szakítottak másfél éves kisfia apjával, Jason Bleick divattervezővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.