szexvideó Kanye West interjú veseleállás kim kardashian Mariah Carey szakítás Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kim Kardashian boldog kapcsolatban él barátjával, Kanye Westtel. Most azonban az egyik exe, aki egyébként ma már Mariah Carey férje és gyermekeinek apja, kitálalt a szakításuk körülményeiről.

Nick Cannon 2006 szeptemberétől a következő év januárjáig volt együtt Kim Kardashiannal, múlt héten azonban újra a szakításukról beszélt a Howard Stern Show-ban. Mariah Carey férje, akinek egy évvel ezelőtt leállt a veséje, az interjúban elmondta, hogy Kim volt az egyik legszebb nő, akivel valaha találkozott. Nick aztán merészebb vizekre evezett és felelevenítette 2007-es szakításuk körülményeit is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nick és Kim 2006-ban

A különválás oka Kardashian 2003-ban, Ray J-vel készült szexvideója volt, melynek létezését a lány az egész kapcsolatuk alatt tagadta. A videóról, amely azóta könnyen elérhető az interneten, Kim egész egyszerűen azt állította, hogy nem létezik. Cannon végül kiadta a valóságshow-sztár útját, akiről legutóbb Divatbotrányok sorozatunkban írtunk. "Ha őszinte lett volna velem, nem vettem volna tudomást az előttem történt dolgairól, de így, hogy hazudott a videóról, nem volt más megoldás, annak ellenére sem, hogy ő egy nagyszerű lány" - mondta el a kétgyermekes apuka.

Francia szexistennő lett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-kim-kardashian-valosagshow-sztar-fehernemuben-pozol-egy-francia-lapban.htmlKim Kardashian legújabb dögös fotósorozatahttp://www.life.hu/life/galeria/20121213-kim-kardashian-legujabb-dogos-fehernemus-fotosorozata-egy-francia-magazinban.htmlHerpeszt villantott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-kim-kardashian-amerikai-sztar-herpeszt-villantott-rettenetesen-kikeszult.htmlKim Kardashian, a nehézbombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-divatbotranyok-kim-kardashian-celeblany-egy-igazi-nehezbombazo.htmlBikiniben feszít Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-bikiniben-feszit-kim-kardashian-modell-es-valosagshowsztar.htmlIcipici bikini takarja csupán Kim Kardashian telt idomaithttp://www.life.hu/szepulj/20121108-kim-kardashian-pici-bikiniben-a-miami-tengerparton-furdik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.