Caramel összejött a Voice énektanárával

Caramel párkapcsolat The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel, a Voice mestere és a műsor énektanára állítólag együtt járnak.

A Bors szerint Caramel és a műsor énektanára, Janka titokban csókolózott. A Voice csütörtöki próbáján ugyanis a Mester és az énektanár Berkes Olivérrel próbált egy szerelmes számot. Amikor végeztek, Caramel kiment a teremből, és a folyosón énekelgette a dalt. Janka egyedül maradt a teremben. Amikor Caramel belépett a terembe, a napilap munkatársa szerint a Mester megcsókolta Jankát, később pedig csokit vitt a lánynak, és egymás mellett ülve nézték meg a próbát. "Izzik a levegő, amikor egy helyiségben vannak. Caramel folyton bókol Jankának, hogy milyen csinos, és a tanárnő sem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy visszabókoljon. Látszik, hogy szenvedélyes a kapcsolatuk. Nem csoda, ha azt suttogják, hogy összejöttek" - vallotta egy bennfentes.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

,,Nem szeretnék erről beszélni" - mondta a csinos énektanár, Caramel azonban nála határozottabb volt: "Szó nincs semmilyen csókról, ez egyszerűen nem igaz. Ha együtt lennénk, akkor elmondanám. Jankát nagyon kedvelem, szeretjük és tiszteljük egymást, de nincs köztünk semmi" - mondta határozottan az énekes a Borsnak. Caramel egyébként korábban nem egy zenész hölggyel járt már: évekig volt a megasztáros Bartók Eszter párja, tavaly pedig több hónapig járt együtt a nála jóval fiatalabb, szintén egykori megasztáros Hiennel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.