Keira Knightley esküvő színésznő esküvői ruha alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szinte minden készen áll a nagy napra, de hogy mit viseljen Keira az oltár előtt még számára is rejtély, tanácstalannak azonban nem mondható, mert több ötletet is kapott.

Hónapok óta az esküvőjére készül Keira Knightley, ami esetében azt jelenti, hogy egyik dilemmából a másikba esik. Egyelőre csak abban biztos, hogy a pap kérdésére határozott igennel fog felelni, és a ceremónia után elfogy majd némi alkohol.

ecranlarge.com
ecranlarge.com

A legnagyobb gondot az okozza, hogy nem tudja, mit vegyen fel élete egyik legfontosabb eseményére. Bár a világhírű tervező, Karl Lagerfeld már ősszel felajánlotta neki, hogy egyedi kreációt álmodik meg számára, a színésznő más opciókon is gondolkodik. Barátai például arra biztatják, hogy öltözzön Anna Karenina stílusban, mert a Tolsztoj-adaptáció hősnőjeként mesésen festett a vásznon. Vannak olyan ötletek is, hogy öltözzön sellőlánynak vagy királykisasszonynak, ám a férfirajongók vágyait alighanem egy kommentelő fejezte ki legjobban. Az illető azt ajánlja Keirának, ne vegyen fel semmit, mert úgy a legszebb, ahogy az Úr őt megteremtette.


szólj hozzá: Anna Karenina - filmelőzetes - ekulturaTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.