Mindenkit elcsábít Amanda Seyfried

csók színésznő Amanda Seyfried Beverly Hills Deborra-Lee Furness Golden Globe-díj A nyomorultak Eddie Redmayne Hugh Jackman afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már A nyomorultak című film forgatása alatt is felmerült, hogy esetleg a való életben is lehet valami a két fiatal szerelmes, Cosette és Marius megformálója között. Amanda Seyfried és Eddie Redmayne a január 13-i Golden Globe-gála afterpartiján mutatkoztak együtt. A fiatal színésznőt nem kell félteni, ugyanis nemcsak filmbeli partnerére, de nevelőapjára is kivetette a hálóját.

A 27 éves sztár és a 31 éves brit színész igencsak szépek együtt a filmvásznon. Hogy kapcsolatukat hogyan ültetik át a való életbe, arról az idei Golden Globe afterpartin adtak ízelítőt. A gáláról együtt távoztak, a buliban pedig szinte az egész estét együtt töltötték - derül ki a Entertainmentwise cikkéből.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Redmayne, annak ellenére, hogy a hírek szerint Hannah Bagshawe színésznővel jár, korábban azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy hisz a szerelemben első látásra és abban is, hogy ilyenkor valamiféle vegyi anyag kerül a levegőbe.

Amandára nem mondhatjuk, hogy nincs jó ízlése. Korábban Dominic Cooperrel és Ryan Phillippe-pel is járt, 2012 áprilisában pedig négy hónap után szakított Josh Hartnett-tel. A csinos színésznő decemberben egy Les Mis buliban Hugh Jackmannel is csókolózott. Elképzelhető, hogy ezzel a puszival Seyfried Hollywood egyik legrégebb óta működő házasságába tenyerelt bele, az X-Man filmek Farkasa ugyanis 1996 óta boldog házasságban él feleségével, Deborra-Lee Furness ausztrál színésznő, rendező és filmproducerrel.

Ne csak Amanda érezze jól magát - Nézegesd a legjobb pasikat nálunk!



Palvin Barbi a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-palvin-barbara-magyar-modell-a-golden-globe-dijatadon.htmlA legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.htmlGolden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.htmlŐk kaptak idén Golden Globe-othttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-golden-globedijat-kapott-jessica-chastain-daniel-daylewis-es-ben-affleck.htmlGolden Globe-estélyik - Ahogy még nem láttad őkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-kulonleges-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.