bevallás Christopher Maloney homoszexualitás X-Factor brit énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit X-Factor énekese, Christopher Maloney bevallotta, hogy meleg.

Az énekesről már a verseny ideje alatt azt találgatta mindenki, hogy melyik nemhez vonzódik. A műsorban azonban a versenyzők nem nyilatkozhatnak a magánéletükről, így akkor nem derült ki a 45 éves Maloney-ról az igazság.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Az énekes most végre bevallotta az igazat magánéletéről a Now magazine-nak. "Igen, meleg vagyok! De én ezt soha nem tagadtam. Amikor a hírek felröppentek rólam, akkor csakis a show-ra koncentráltam, ott pedig helytelen lett volna erről beszélni" - nyilatkozta az énekes.

Maloney arról is beszélt, hogy a hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben, és a verseny ideje alatt is párkapcsolatban élt. Párjával már több mint három éve vannak együtt.

Az énekes egyébként mérhetetlenül népszerű a hazájában, a tehetségkutatóban első körben a mentorok házáig jutott, ahonnan végül saját mentora, Gary Barlow nem vitte tovább az élő show-ba. A nézők viszont másként döntöttek, és vigaszágon beszavazták az énekest a műsorba, ahol Maloney egészen a döntő harmadik helyéig menetelt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.