úszónő jegygyűrű esküvő világbajnok Seychelle-szigetek Hosszú Katinka tengerpart Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok magyar úszónő csütörtök este mondja ki a boldogító igent a Seychelle-szigeteken. Hosszú Katinka tengerhez illő ruhát és ötvenméteres medencével rendelkező szállodát választott.

Katinka és párja, Shane Tusup egy ideje már a Seychelle-szigeteken vannak, ugyanis ma este kelnek egybe a homokos tengerparton. A boldog menyasszony az esküvői ruhapróbán mesélt arról, hogy milyen könnyen találta meg a számára megfelelő, tütüs, elöl rövid, hátul hosszú ruhát, ami egy kék szalaggal kiegészítve tökéletesen megy majd a tengerhez.

Hosszú Katinka hivatalos Facebook oldala
Hosszú Katinka hivatalos Facebook oldala

Az Indiai-óceáni szigeten egyetlen olyan szálloda van, amely ötvenméteres medencével rendelkezik. A lagzi után a pár még egy hetet marad, Katinka pedig biztos benne, hogy naponta egyszer úszik majd, hiszen ez már hozzátartozik az életéhez. Az úszónő az alábbi videóban mesélt a jegygyűrű kiválasztásáról és a családalapításról is:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.