úszónő úszás esküvő házasság világbajnok Seychelle-szigetek Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013 nyarára Hosszú Katinka egész biztosan örökre emlékezni fog. Nemcsak a parádés barcelonai szereplése miatt, hanem mert augusztus 22-én hozzáment szerelméhez, Shane Tusuphoz.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Katinka egy kékszalagos, tütüszoknyás menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent a Seychelles-szigetek homokos tengerpartján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A világbajnok magyar úszónő ma meg is osztott egy közös fotót a követőivel, melyen már férjével, Shane Tusuppal szerepel. A kép alá Katinka az alábbi üzenetet írta: "Házasok. Esküvői képek hamarosan jönnek."

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Katinkának és Shane-nek, és ahogy a rajongók is, mi is nagyon várjuk a további fotókat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Együtt turbékolt Cameron Diaz és Jason Segelhttp://www.life.hu/szeress/20130822-baratsagbol-szerelem-cameron-diaz-a-es-jason-segel-a-rossz.htmlMa este férjhez megy Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/szeress/20130822-hosszu-katinka-es-shane-tusup-ma-mondjak-ki-a-boldogito.htmlBevallotta: meleg A szökés sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20130822-wentworth-miller-a-szokes-sztarja-levelben-vallott-homoszexualitasarol-es-kiallt.htmlEzért hord pirosat a nőhttp://www.life.hu/szeress/20130808-lifenight-ezert-hord-pirosat-a-no.htmlA hét szexpóza: szexi hintázás (18+)http://www.life.hu/szeress/20130808-lifenight-a-het-szexpoza-szexi-hintazas-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.