Az első közös fotók Vajnáék esküvőjéről

esküvő koszorúslány Edvin Marton fotó világsztár Andy Vajna Los Angeles Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lagzi után egy héttel végre olyan képek is napvilágra kerültek, amelyeken Andy Vajna és Palácsik Tímea együtt szerepelnek.

Megvannak az első közös fotók Andy Vajna és Palácsik Tímea házasságáról. Ahogy a Life.hu is megírta, a filmes producer és szerelme, aki időközben Tímea Vajnára változtatta a nevét, augusztus 19-én házasodott össze Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Az ifjú asszony Facebook oldalára rakott fel fotókat a nagy napról. Kedvencünk ez a kukucskálós.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna
Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Timi egy gyönyörű, hosszú uszályos, romantikus ruhakölteményben állt az oltár elé, bájos koszorúslányok kíséretében. Úgy festett, mint egy hercegnő a mesében.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna
Forrás: Facebook/Tímea Vajna

A szertartáson a világhírű hegedűművész, Edvin Marton is zenélt. Személyesen megjelent Antonio Banderas és felesége, Melanie Griffith színésznő is, akik a kép alapján jól érezték magukat. Mintha régi barátai lennének a párnak.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna
Forrás: Facebook/Tímea Vajna

De tiszteletét tette még Goldie Hawn, Kurt Russel és Arnold Schwarzenegger is. Nem semmi kis lagzi lehetett!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.