Hujber Ferenc házasság feleség megalázás szerelem válóper férj bók Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár nemrég botrányos körülmények között jelentette be a válását. Most kiderült, mégsem adták be a válópert és újra egymásba szerettek. Hogy is van ez?

Hujber Feri nyár elején jelentette be, hogy elválik feleségétől, Cynthiától. Sok pletyka keringett arról, hogy a színész sokszor megalázta nejét. Cynthia elfogadta a döntést, büszkén felvállalta, hogy nehezen engedte el férjét, de tudta, hogy tovább kell lépnie. Úgy tűnik, a külön töltött idő és a szabadság jót tett a házaspárnak. Feri ugyanis ismét meglátta a vonzó nőt Cynthiában és újra beleszeretett - írja a Story magazin.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Sosem jelentettem ki azt, hogy el akarom hagyni a feleségem. Én akkor is azt mondtam, hogy a szabadságomat akarom" - szögezte le Feri, aki bevallotta, a magányos hónapok alatt nem talált a feleségéhez fogható nőt. "A válópert sem adtuk be. Úgy voltunk vele, ha esetleg vissza akarjuk csinálni az egészet, akkor ne okozzunk magunknak felesleges problémát" - mesélte Feri, aki újra tud bókolni a feleségének. "Még sosem láttam ilyen gyönyörűnek, mint most, újra elvenném őt" - vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.