Ashton Kutcher esküvő házasság Mila Kunis Katalin hercegnő Egyesült Királyság Vilmos herceg Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körű és csendes esküvőt tervez a színészpár, akik a hírek szerint a Kensington-palotát szemelték ki helyszínnek. Pazar!

Nem akárhol tervez egybekelni Ashton Kutcher és Mila Kunis. A pár, akik szeptemberben jegyezték el egymást, Katalin hercegnő otthonát nézték ki az esküvő helyszínéül. Milának egyébként a hírek szerint maga Beatrix hercegnő javasolta a palotát. Nem semmi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Mindketten imádták Katalin és Vilmos esküvőjét és valami hasonlót terveznek saját maguknak is. Bár olyan nagy csillogást nem akarnak, az ötlet, hogy egy történelmi helyszínen keljenek egybe, mégis tetszett nekik" - árulta el a Daily Starnak a sztárpár egyik ismerőse, aki hozzátette, csak a szűk család venne részt az egyelőre még ismeretlen időpontú eseményen.

A világ legbizarrabb esküvői tortája (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131109-levagott-emberefejek-ime-a-vilag-legbizarrabb-eskuvoi-tortaja.htmlSaját magának tervez esküvői ruhát Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-csezy-enekesno-sajat-maganak-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.htmlFogadási láz tört ki Harry herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131104-harry-brit-kiralyi-herceg-es-baratnoje-cressida-bonas-eskuvojere-fogadasi.htmlEsküvő vagy baba lesz a sztárpárnál?http://www.life.hu/legykepben/20131030-mres-mrsnyertese-csaladbovitesen-gondolkodik.htmlEsküvőt szervez Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131025-muri-eniko-eskuvoszervezoi-tanfolyamra-iratkozott-be.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.