párkapcsolat szerelem Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, új férfi került a fiatal énekesnő életébe. 

Lola a napokban az egyik képmegosztó oldalra tett fel egy fotót, ahol egy fiúval párként pózolnak a kamera előtt. Az sem véletlen, hogy az énekesnő egy szívecskét tett a fotó alá. ,,Nem véletlenül töltöttem fel azt a képet, semmit sem szoktam véletlenül tenni. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani" - vallotta a lány a Blikknek.

Forrás: Instagram/Lola

A fiatal sztár nemrég elmesélte a napilapnak, hogy szívesen randizik, de akkor még nem akadt komoly udvarlója. Azt is elárulta, ha egy szimpatikus fiú hívjra randira, akkor neki az ellen semmi kifogása nincs.

Lola másfél évig volt együtt a szintén énekes Brasch Bencével, de kapcsolatuk megsínylette a nyilvánosságot, így érthető, hogy ez alkalommal óvatosabb.

Az Alkonyat szívtipróját hódította meg Miley Cyrushttp://www.life.hu/szeress/20131225-miley-cyrus-enekesno-kellan-lutz-szinesszel-kavar-aki-az-alkonyat-filmekben-jatszott.htmlA legjobb Oscar-díjas orgazmusszínlelési trükkökhttp://www.life.hu/szeress/20110715-csucs-volt-hol-nem-volt-a-kielegules-12.htmlPróbáld ki! Síkosítóval nagyobbat élvezel (18+)http://www.life.hu/szeress/20101216-sikositoval-jobban-elvezik-a-szexet-a-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.