párkapcsolat szex Flört randivonal szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem szép dolog vőlegényként más nőkkel flörtölni, az meg aztán végképp nem helyénvaló, ha a férfi boldog párkapcsolatban randivonalakon keresi az izgalmakat. Két hölgyolvasónk megrendült levelekben tájékoztatták Franco Marcót sérelmeikről, akinek több sem kellett: mellébeszélés nélkül válaszolt!

1. Vőlegény, de mással flörtöl!

"Szia!
Szerinted helyes-e, ha a férfi - aki egyébként el van jegyezve - más nőkkel flörtöl? Ez nyilvánvalóan olyan kérdés, ami a nőket halálra bosszantja, de a férfiaknak természetes. Szeretném megtudni, hogy vajon én túlzom el a problémát, vagy a pasim egy bunkó? A történetem: egyik nap a vőlegényem közölte velem, hogy van egy lány a munkahelyén, akinek ő tetszik, mire én megkérdeztem, hogy ezt honnan gondolja? Ő erre azt válaszolta, hogy megkérdezte a lányt! Nyilvánvaló, hogy előtte sokáig kellett flörtölniük, hogy idáig fajult a beszélgetés. Megkérdeztem, hogy neki is tetszik-e a lány, erre azt felelte, hogy igen. Majd miután kellően kiakadtam, azt mondta, hogy ő engem választ, meg hogy szeret. Nem tudom, hogy higgyek-e neki, főleg úgy, hogy tudom, hogy a munkahelyén ott van az a csaj és bármikor flörtölhetnek, vagy egyéb is történhet.
Köszi a választ.
Kitty"

Kedves Kitty,

Tennivalók:
1. Felhívni a vőlegényt.
2. Röviden érdeklődni hogyléte felől.
3. Intelligensen, tömören tájékoztatni arról, hogy ki van rúgva.
4. Telefon le.
5. Örülni a házassági procedúra elmaradása miatt kialakult jelentős pénzügyi megtakarításnak.
6. Örülni a házassági procedúra elmaradása miatt kialakult jelentős érzelmi kiegyensúlyozottságnak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



2. Randivonalra vágyik a pasim!

Kedves Marco!
Több mint 2 éve van egy nagyon jól működő kapcsolatom, veszekedés- és zördülésmentes. Szexuálisan is nagyon jól megértjük egymást. Átlagban heti 5-ször éljük meg a gyönyör pillanatait. A baj az, hogy minden jól működő kapcsolatban van valami bibi, ami nem odavaló! Nálunk például a társkereső oldalak, ahol a párom jelen van, ismerkedik, levelezik, telefonszámokat cserél! Bizonyítottan, fogadja is a telefonokat, randikat beszél meg, és találkozgat is. (Nekem persze mindent tagad.) Legutóbb a barátnőm tette próbára, levelet írt, telefonált neki, és a pasim bevallotta, már találkozott néhány nővel, de a szexig még nem jutott el senkivel. Barátnőm kérdésére engem is bevallott, bár úgy tűnt, zavarban volt, és megbeszélték, hogy nyélbe ütnek egy randit. Amire természetesen én fogok elmenni! Kérdéseim: Mit tegyek, ha látom, hogy a megbeszélt helyen áll és vár? Essek neki? Mondjam, hogy vége, betelt a pohár, tovább már nem vagyok hajlandó birka lenni? Vagy maradjak vele, hátha ezek után a tenyeremből eszik? Tudom, semmiképpen se akar szakítani velem, egyszer már az ismerkedései miatt elhagytam röpke 1 hétre. Visszakönyörgött, akkor 2 hónapig nem volt gond, mindent törölt. Mi a biztosítékom, hogy most teljesen leáll? Mi velem a baj? Válaszodat előre is nagyon köszönöm,
Kisvirág

Kisvirág kedves,

Válaszaim:
1. "Mit tegyek, ha látom, hogy a megbeszélt helyen áll és vár?" - Köszönj, két puszi, aztán nézz várakozón. Ha kreatív, mond valami hülyeséget arról, miért van pont ott, ha nem, még azt sem. Nagyjából ennyi.
2. "Essek neki?" - Ha az "essek neki" fizikai bántalmazást jelent, azt nem kéne, a verbális nekieséssel nincs baj, ha átgondolt és tartalmas. Erre törekedj.
3. "Mondjam, hogy vége, betelt a pohár, tovább már nem vagyok hajlandó birka lenni?" - A birka hasonlat helytálló. A betelt pohár is. Mehet mind a kettő.
4. "Vagy maradjak vele, hátha ezek után a tenyeremből eszik?" - Tenyérből nem fog enni. Ezért ne maradj. Az irigylésre méltó heti öt orgazmusért sokkal inkább.
5. "Mi a biztosítékom, hogy most teljesen leáll?" - Semmi. Abban azonban szinte teljesen biztos lehetsz, hogy nem áll le.
6. "Mi velem a baj?" - Élsz egy kapcsolatban, amelyben a pasidnak hiánya van. Nem a testének, az kielégül rendesen, hanem a lelkének, ami viszont egyáltalán nem. Nézz magadba, vagy belé, mindegy, mivel kezded, csak nyisd ki végre a szemed és vedd észre, hol a hiba, hol van rés a pajzson. Csukott szemmel maradnak a vakrandik. Melyet a barátnőd szervez. A saját pasiddal. Neked.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!

Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Barátkozz Marcóval az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.