Elhagyott, nem szeret, erotikából elégtelen - pasiszemmel

párkapcsolat szex férfi szerelem felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az úgy, hogy az ember lánya nem érti a férfit. Például akkor, ha a kiválasztott hím szakít vele vagy más lánnyal csalja. De a nő kérdőn néz akkor is, ha a pasija nagyítóval keresi az erotikus kisugárzását. Kedvenc férfiírónk, Franco Marco postaládájában a héten rengeteg levél landolt. A nagy provokátor 3 szerencsésnek válaszolt - itt a Női Lapozón. Őszintén és könyörtelenül.

1. Segítség! Elhagytak!

"Tisztelt Franco Marco!
A Szakíts kíméletesen - megmutatjuk hogyan című történet majdnem olyan, mintha velem történt volna meg, azzal a kivétellel, hogy engem el is hagyott a társam. Egy hónap telt el, de még mindig nem hevertem ki, láthatóan Ő igen. Nagyon felszabadult volt, amikor láttam. Ő 26 éves, én most 30. Családra vágyom. Megijedt? Kérdeztem tőle, hogy haverozni, csajozni akar? Vagy mit szeretne tenni? Nincs válasz. Nem akarok reménykedni. Mit kellene tennem? Ön szerint Tényleg vége?
Maja"

Kedves Maja,
Szerintem tényleg.
Üdv.:
Marco

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



2. Miért nem szeret?

"Szia Marco!
A segítségedet szeretném kérni. Az ok: van egy fiú az életemben, akivel úgy indult a kapcsolatunk, hogy Ő kezdeményezett. 10 hónapig voltunk együtt, az utolsó néhány hónapban együtt éltünk. Tavasszal megkérte a kezemet, Ő kezdeményezte az összeköltözést, és az első 8 hónapban minden rendben volt köztünk. A fiú 29 éves. Vele próbáltam ki pl. életemben először az anális szexet is, és Neki is én voltam az első ilyen téren. Néhány napja a fiú közölte velem, hogy nem szeret és hagyjuk ezt a kapcsolatot. Felajánlottam, hogy próbáljuk meg helyrehozni, de nem szeretné. Megkérdeztem, megcsalt-e, vagy van-e más, azt mondta, nincs. Időközben kiderült, hogy igenis van más, egy lány, aki még iskolába jár. 20 éves, hosszú szőke hajú, jó alakú. A fiú azt mondta, hogy nem tervez Vele hosszú távon.
A véleményedre lennék kíváncsi:
1. Szerinted van olyan, hogy egyik héten még szeretek valakit, el akarom venni feleségül, a másik héten pedig már nem szeretem?
2. Szerinted ebben a sztoriban a fiú meg fogja bánni ezt a lépést, és szeretné majd folytatni ezt a kapcsolatot velem? - Férfiszemmel, őszintén.
3. Mennyit jelent ennek a férfinak az, hogy adtam Neki olyat, amit más még nem (anális szex)?
4. És mennyi idő kell Neki, hogy rájöjjön arra, hogy az Élet minden területén mellette álltam, és tényleg úgy értékeljen - akár utólag is -, ahogyan én azt szeretném?
Őszinte válaszodat előre is köszönöm,
Üdv.:
A."

Kedves A.,
1. Nem, ilyen nincs. Már rég nem szeret - ha egyáltalán szeretett valaha -, már rég nem tervezget veled közös jövőt, és már rég nem akar feleségül venni sem. Ilyen viszont van.
2. Nem, nem fogja bánni, és nem, nem szeretné folytatni. Lehet ellenben - persze csak ha engeded -, hogy felugrik majd néha hozzád, mert vágyik az extra kakaóra, súg-búg csacskaságokat a füledbe, aztán ledönt, ha úgy dönt. Ennél többet ne remélj - férfiszemmel, őszintén.
3. Na, végre egy jó hír: nagyon sokat jelent! Ne aggódj, soha nem fogja elfelejteni, hogy análisan megnyíltál neki. Viszont te felejtsd el őt. Minél hamarabb.
4. Annyi időd neked nincs, hogy kivárd, kedves A. Most a 20 éves, hosszú szőke hajú, nem ronda, jó alakú, de mégiscsak nagyon fiatal lányka van soron, aztán majd jön ugyanez barnában. Te pedig nem tehetsz mást, mint hogy dacosan tudomásul veszed: egy önelégült hazudozóval sodort össze a sors, s ha jót akarsz, hagyod tovább úszkálni a szennyben, te pedig végleg leöblíted a mocskos lét magadról.

Üdv.:
Marco

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



3. Erotikus kisugárzás nagyító alatt

"Kedves Marco!
Mitől van egy nőnek erotikus kisugárzása egy férfi szemével nézve? Pontos instrukciókat adj, nagyon fontos, mert a pasim azt mondta, nem látja bennem az erotikát. Segíts!
Köszönöm.
Ildi"

Kedves Ildi,
Máris mondom. Zöld szem, körte mell, feszes tompor, és nem árt egy leszállópálya a szeméremdombon. Ha nem megy, nagy bajban vagy. Szóval igyekezz.
u.i.:
Ha netán ezek után sem kellenél a pasidnak, dobd sutba az erotikát. Vagy a pasit. De azonnal.
Üdv.:

Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcoval a Facebookon és az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.