Franco Marco párkapcsolat szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszeri szex kétféle lehet: felemelő vagy felejthető. Mindkét eset szereplője - ideális esetben - egy nő és egy férfi. Ez utóbbi hajlamos arra, hogy még akkor is elfelejtse az aktust, ha az jó volt neki. Nagyon. A nő persze kivár, szenved, közeledik, és elutasítják. Ilyenkor végképp nem jó neki. Ezért megkérdezte Franco Marcót, hogy mit tegyen.

"Kedves Marco!

Teljesen tanácstalan vagyok! Van egy férfi, azt hiszem, hogy szeretem, 1 hónapja ismerkedünk, és egyszer már szexeltünk is. Én úgy érzem, hogy ő kell nekem, ő azt mondja, hogy még alig ismerjük egymást és várjunk még. Nem tudom, mire kellene várni, olyan dolgokat szokott mondani nekem, amiket még soha senki nem mondott. Nem fogom leírni, tényleg intimek. Egy hónapja ismertük meg egymást, azóta gyakorlatilag mindennap találkozunk. 7 év korkülönbség van köztünk, de ez egyikünknek sem volt zavaró tényező. Most, hogy lefeküdtünk egymással, elég furcsán, távolságtartóan viselkedik, pedig azt mondta, hogy belém szeretett! Nem tudom, merjek-e hinni neki, mindkettőnket ért már csalódás, mégis benne valahogy megbízom, de nem tudom mire vélni a mostani viselkedését. Éppen 2 napja volt egy kisebb összejövetel, egy kis iszogatással, amelyen - mikor odamentem hozzá - elutasított! Nem tudom mire vélni ezt. Kérlek, segíts, mi lesz ebből? Hogyan kéne vele viselkednem?

Vera"

Kedves Vera!

Tudnod kell, hogy a férfi, amennyiben egyszeri, de megismételhetetlen szexuális kapcsolatra vágyik egy korábban nem ismert nővel, igen kreatívvá válik. Gyakorta előfordul például, hogy olyan szavakat mond ki a száján, amelyeket korábban még soha, amelyeket hallgatni is arcpirító, de jól esik nagyon. Dúl a kedvesség, kenődik a lágyság, a szerelem a tetőfokra hág, az ígéretek földjén nagy dirrel-durral beköszönt a kánaán. Mindenki boldog lesz hirtelen. A közös öröm nagyjából a férfi első orgazmusáig tart. A pasi, miután kilövellte magából a szerelmet, megpihen kicsit. Pihenés után nincs már vágy, elmarad az intim dolgok suttogása a fülbe, a férfi elutasít, csodálkozva néz, hogy mégis mit akar az asszony, akin két napja még hevesen izzadt. A furcsa távolságtartás ilyen esetekben teljesen megszokott viselkedésforma tőle. Néha persze visszatér a hév, újból jönnek a szerelmes frázisok, majd lövellés és amnézia megint. Nem kell ezen meglepődni. Van ilyen. S vannak olyan férfiak is dögivel, akik emlékeznek a jóra. Őket keresd Vera. Jobban jársz. Szerintem.

Üdv.
Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Mitől lankad a férfi vágya? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101026-mitol-lankad-a-ferfi-vagya-pasiszemmel.htmlFeltüzelt nők, menekülő férfiak - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101026-feltuzelt-nok-menekulo-ferfiak-pasiszemmel.htmlNőcsábász a pasim - férfiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101111-nocsabasz-a-pasim-ferfiszemmel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.