Franco Marco párkapcsolat megalázás férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, nők sokszor esünk bele abba a hibába, hogy a szeretett férfiért mindent megteszünk, még akkor is, ha ő bizony olykor csúnyán megaláz minket. Így járt ezzel olvasónk is, aki nagy megmondónk, Franco Marco tanácsát kérte.

"Kedves Marco!
Nagyon szeretem a párom (3 éve vagyok vele), mindent megteszek érte (minden téren), de már nem vagyok benne biztos, hogy ő is szeret. Nemrég voltunk egy buliban, ahol odaadta a pénztárcáját, és azt mondta, hogy menjek el a pulthoz és igyak valamit, amíg ő beszélget. Kb. 2 perc múlva visszamentem az asztalhoz, de ő nem volt sehol, végül a táncparkett közepén láttam meg összebújva egy másik lánnyal. Odamentem, hangos volt a zene, ezért kezeimet kérdőn széttártam, mire ő felmutatta a mutató ujját, jelezve, hogy várjak. Le voltam döbbenve, visszamentem az asztalunkhoz. Tíz perc múlva visszajött ő is, és úgy csinált, mintha semmi nem történt volna. Nem értem, én reagáltam túl? Ehhez a "bulis" sztorihoz hasonló dolgokat csinál velem, és általában a haverjai előtt. Így akar kitűnni? Minden alkalommal, ha számon kérem, azt mondja: hisztis vagyok! Légy szíves válaszolj. Előre is köszönöm.
Ági"

Kedves Ági!

Nem vagy hisztis. Meg vagy vezetve. Pórázon rángatnak, kérlek. Máskor meg kikötnek egy asztalhoz, míg a gazdi rázza a rongyot, csak úgy diszkréten. Ha meg szóvá teszed, miért nem veled pörög a parketten, jönnek a röhögcsélő kanhaverok, akik előtt lealázhat szépen. Világos képlet ez. Nem vagy fontos neki. Ennyi. Tanács tehát: a következő bulin, ha épp más csajokat fűz az orrod előtt életed értelme, menj oda hozzá, de ne tárd szét kezed kérdőn, hanem vedd az ujjadat te is - kreatívan a középsőt -, és mutass felfelé vele. Az arcába bele. Aztán sétálj ki angolosan, kapd fel otthon a bekészített bőröndöt, és tűnj el végleg. Ha esetleg felhívna a pasid másnap este üvöltve, hogy mégis hova a francba mentél a közös kofferrel együtt, kérd meg halkan: ne hisztizzen! Mert az nagyon bántja a füled. Aztán bontsd a vonalat és táncolj a sötétben. Csak úgy diszkréten.

Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.