Franco Marco szex szerelem szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretőként döntésre várni nem jó. Főleg akkor, ha a pasinak esze ágában sincs kiszállni abból a stabil kapcsolatból, amiben hétköznapjai nagy részét tölti. A szerető ilyenkor vár, türelmes vagy nem, odaadja magát, ejtik, gyötrődik és megint vár. Az érzelmi hinta-palintából nehéz kiszállni. Hölgyolvasónk most már megpróbálná, és ehhez Franco Marco segítségét kérte.

"Kedves Marco!

Van egy pasi, aki a szeretőm, vagy nem tudom micsodám, mert ahányszor rákérdezek, hogy mit várhatok tőle, soha nem válaszol, csak annyit mond, nem tudom. Ez elég kínos, mert mind a ketten egy besavanyodott kapcsolatban élünk. Én a tettek embere vagyok, vagy csinálok valamit rendesen, vagy nem.

iStockPhoto
iStockPhoto

És íme: a "szeretőmmel" is langyos kezd lenni a viszony. Mindegy, hogy dönt: a szeretője leszek vagy kapcsolatban fogunk élni, csak döntsön. Már túl vagyunk mindenen, mégis vonz, és ő sem tud véget vetni a találkozásoknak, az üzengetésnek, telefonálásnak. Képes órákat benn maradni a munkahelyén csak azért, hogy megvárja, amíg végzek, és hazavigyen - kb. 20 perc, amit együtt töltünk. Még sok ilyen érthetetlen dologra hajlandó. Ha rákérdezek, hogy hol tart a kapcsolatunk, feszült lesz, nem néz a szemembe, és csak kifelé bámul az ablakon. Aztán megszólal, hogy fél a változástól, de tudja, hogy vannak lehetőségek ebben a kapcsolatban. Azt is szokta mondani ilyenkor, hogy jó lenne egy hétvégét együtt tölteni azért, hogy elmozduljon a kapcsolatunk valamilyen irányba. Amikor rákérdezek, hogy melyik hétvége lenne jó neki, nem tudja, mert soha nincs ideje semmire, minden perce be van ütemezve. Aztán hazavisz, és két napra eltűnik. Ilyenkor reménykedem, hogy örökre, de 2-3 nap múlva fölhív, és órákat beszélgetünk. Bízom benne, hogy végre döntött, de nem tesz semmit. Nem vagyok túl türelmes lény, mert nagyon rövid az élet ahhoz, hogy megtaláljam a boldogságot, és ki is élvezzem. Az "eltűnése" után először csak barátként találkoztunk, aztán megcsókolt, majd szakított velem, mert nem volt szex, a szakítás 3 napig tartott. Akkor fölhívtam, azt hittem, lerakja a telefont, de öröm volt a hangjában és gyengédség. Másnap találkoztunk, beszélgettünk, és ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Volt szex is. Azt mondta olyan dolgokat hozok ki belőle, amit nem is tudott magáról. Amikor elutazott egy hétre, mindennap küldött sms-t. Hazajött, eljött értem, hozott ajándékot, és meghívott magához éjszakára. Utána megint távolságtartó lett. Találkoztunk, de megint nem tudja, hogy mit akar. 2 napig csönd volt, majd telefonált. Nem tudom, mit gondoljak. Ez lenne a se veled, se nélküled kapcsolat? Miért nem lehet dönteni?

Üdv.
Vacak"

Vacak!

Hinta. Kiszállás. Most.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.

Marcótól itt kérdezhetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.