párkapcsolat férfi szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon fura tud lenni, ha az első randi után a pasi felteszi a jól ismert kérdést: "látjuk egymást újra?" - tudva azt, hogy egyáltalán nem repkedtek szikrák a levegőben...

Valaki egyszer nagyon bölcsen azt állította, hogy sokkal jobb elutasítani valakit, mint elutasítva lenni. Viszont igen nehéz elutasítani valakit rögtön az első randi után. Ő megkérdi, hogy találkoztok-e megint, te nem akarsz találkozni, vagyis a legkézenfekvőbb lenne ezt rögtön megmondani.

Istockphoto
Istockphoto


Az elutasítás nagy felkészültséget igényel, mivel a találkozásotokba - jó eséllyel - mind a ketten igen sok energiát és időt fektettetek bele. Ha egy férfi elkéri a számodat, esetleg egy másik találkozás után kérdez, az nagy bátorságra vall. Na és persze: az első randi utáni elutasítás igen lélekromboló lehet, mivel azt üzeni, hogy már az első próbálkozás is igazi katasztrófa volt. Ugyanakkor más szempontból nézve az első találkozás utáni elutasítás még nem annyira szívbemarkoló. Talán... Sok lehetőség van rá, hogy érthetően kibújjunk egy második találkozás alól, attól függően, hogyan viselkedett a pasi az első randi alkalmával...

Istockphoto
Istockphoto



1. A kis átlátszó hazugság

Dicsérd, ugyanakkor zárd ki a mondatod másik felével, hogy egyáltalán gondoljon rá, hogy felhívjon még egyszer. "Tényleg jól éreztem magamat, viszont rájöttem, hogy még nem vagyok túl az exemen." Ha esetleg elérzékenyülnél, akkor se mondd, hogy majd felhívod, ha megváltozna benned valami, különben várni fog a hívásodra és esetleg újra próbálkozik nálad!

2. Csak barátok

Igen elegáns elutasítás, amely persze rosszulesik a pasiknak, főleg, hogy azt gondolják majd: nem találod vonzónak őket. Persze azért ne vigyétek túlzásba a találkozásokat, mert ha ő érdekesnek talál, akkor fals érzelmeket kezd el táplálni irántad!

Istockphoto
Istockphoto


3. Elszúrtad!

A kemény elutasításokat, mint "pocsék volt a találka", tartogasd olyanok számára, akik valóban nagyon-nagyon rosszul, udvariatlanul viselkedtek a randitokon. Esetleg szemeztek a pincérnővel, vagy elkéstek, vagy szemtelenek voltak, ilyesmi. Sorold el a tényeket, köszönd meg a vacsorát, majd fordulj sarkon!

4. Hagyd ott a randit!

Ez a vészcsengő kategória, amikor annyira lehetetlen a partnered, hogy totálisan kellemetlen vele még csak egy asztalnál is ülni. Légy őszinte és tisztelettudó - így megőrzöd a béketűrésedet és a pasi is megérti, hogy kivel is van dolga!

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
6 tipp az első randihoz!
Párkapcsolati kalkulátor - hogy megy a sorotok?
10 dolog, amit a pasik utálnak az első randin! A legnagyobb randihibák nőktől!

Tippünk: Randizz az interneten!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Így lehet a flörtből szerelem!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-parkapcsolat-10-lehetoseg-hogy-a-flortbol-szerelem-legyen.htmlBeszédstílusod elárulja, milyen pasit választaszhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110202-parkapcsolat-a-hasonlo-nyelvi-stilus-alapjan-valasztunk-part-magunknak.htmlA 4 legnagyobb riválisod, ha van pasidhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110128-a-4-legnagyobb-rivalisod-ha-van-pasid.htmlEláruljuk, mi az, amit soha ne mondj egy nőnek!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110128-10-dolog-amit-sose-mondj-egy-nonek.html10 üvöltő jel, hogy a pasid elhagyni készülhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110125-10-uvolto-jel-hogy-a-pasid-elhagyni-keszul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.