Kiderült, miért készültek meztelen fotók a sztárról

fotó Sean Penn Scarlett Johansson meztelen erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég napvilágra kerültek Scarlett Johansson meztelen fotói - most pedig végre kiderült, kinek is készültek az ominózus képek!
"A képeket akkor a férjemnek, Ryan Reynoldsnak szántam. Semmi rossz nincs ebben, hiszen ez nem valamiféle pornófilm volt, de ahhoz sem lenne senkinek semmi köze"

Szólj hozzás: Lúgosítás - Hogyan?


Forrás: AFP
Forrás: AFP



Christopher Carney, a hacker a történtek után elnézést kért a színésznőtől, és a következőket mondta a CNN adásában: ,,Nagyon szeretnék bocsánatot kérni. Tudom, hogy amit tettem, az egyike volt a legrosszabbaknak, amellyel egy ember magánszféráját meg lehet sérteni."

A színésznő azt is elmesélte, hogy a válása után nem igazán tudott mit kezdeni magával: "Nagyon félelmetes volt az életem azon szakasza, magányos voltam, és nem találtam a helyem." Ennek ellenére a sztár túlélte a válást, és valószínűleg flörtökkel próbálta enyhíteni a fájdalmát, mert azóta hírbe hozták már Sean Penn-nel, Joseph Gordon-Levittal és Justin Timberlake-kel is.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Ezzel hódította meg a francia szépség Johnny Deppethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111028-ezzel-hoditotta-meg-a-francia-szepseg-johnny-deppet.html8 varázslatos uralkodói palota, amit neked is látni kellhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20111028-utazas-program-szorakozas-kiralyi-kastelyok-amiket-latni-kell.htmlA TV2 sztárja lesz az RTL Klub kirúgott műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20111028-a-tv2-sztarja-lesz-az-rtl-klub-kirugott-musorvezetoje-detar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.