Végre megszólalt a filmsztár: először mesélt híres szerelméről

szerelem Jason Segel Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Segel végre megtörte a csendet: először mesélt kapcsolatáról Michelle Williamsszel.

Marilyn Monroe megformálója, Michelle Williams végre boldog. Pár napja bukott le új kedvesével, Jason Segel színésszel, akivel állítólag csodásan érzi magát. A pár azonban nem teregeti ki a magánéletét, és titokban tartják a kapcsolatukat. Jason Segel azonban végre megszólalt, és röviden nyilatkozott új szerelméről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Michelle szexi Monroe-s képeiért!

"Mindkettőnk fő célja az, hogy nagyon boldog legyen. Mást nem szeretnék mondani a témáról" - vallotta a színész, aki ezzel megerősítette a hírt, miszerint valóban együtt van a szőke színésznővel. Barátai szerint Jason Segelre remek hatással van a tehetséges Miss Williams: "Jason sokkal többet foglalkozik magával, edz, helyesen étkezik, és jobban öltözik, hogy minél jobban tetsszen új kedvesének. Ráadásul a sztár imádja Michelle kislányát, Matildát is, így már az apaszerep sem idegen számára."

Tipp! Eladó a híres színész luxusotthona! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.