John Travolta szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travoltát szexuális zaklatás miatt beperelte egy férfimasszőr.

Kétmillió dollárt követel a színésztől egy neve elhallgatását kérő férfi, aki azt állítja, hogy január 16-án egy hollywoodi hotelszobában masszírozta meg Travoltát, aki megfogta a nemi szervét, és azt is felajánlotta, hogy kielégíti őt. A masszőr szerint John Travolta arról is beszélt, hogy azért ért el ilyen sikereket a filmvilágban, mert szexuális szívességeket nyújtott nagyon befolyásos hollywoodi férfiaknak.

AFP
AFP

A masszőr állítólag tiltakozott, ezután Travolta kocsival elvitte a férfit, majd 400 helyett 800 dollárt fizetett neki. Erről a masszőr már márciusban nyilatkozott: azt állította, azért fizetett neki ennyit a sztár, mert ő azzal fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget.

Travolta ügyvédje azt nyilatkozta, hogy viszontperelnek, mert be tudják bizonyítani, hogy abban az időpontban a sztár nem is tartózkodott Los Angelesben, hiszen a színész a keleti partra utazott. Az ügyvéd azt tervezi, először nyilvánosságra hozzák a masszőr nevét, majd beperelik őt és ügyvédjét az alaptalan rágalmak és John Travolta hírnevének megsértése miatt. Szerintük a masszőr mindössze 15 perc hírnévre vágyik, és csakis ezért mocskolta be a világsztár nevét...

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



Botrányos szeretők, különc kalandok - Veszedelmes viszonyok a történelembenhttp://www.life.hu/szorakozz/20120507-veszedelmes-viszonyok-a-tortenelemben.htmlEz Bódi Margó fiatalságának titkahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120507-bodi-margo-stepdeszkazik-egy-kave-szily-noraval-a-lifenetworkon.htmlEljegyezte kedvesét a szexi zenészhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120504-the-kings-of-leon-jared-followill-eljegyezte-martha-pattersont.htmlEszében sincs válni a valóságshow-sztárnakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120504-khloe-kardashian-nem-akar-valni.htmlIlyen vadul még sosem bulizott az énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120504-ilyen-vadul-meg-sosem-bulizott-az-enekesno-rihanna.htmlJazz, pálinkafesztivál és Beethoven-ünnep - Májusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120504-jazz-borfesztival-es-a-magyar-zene-kremje-majusi-programkorkep.htmlBörtönbe kerülhet Alekosz?http://www.life.hu/szorakozz/20120504-bortonbe-kerulhet-alekosz-nagyon-stresszes-az-elete-mostanaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.