Felháborodás Londonban a nászútfotók miatt

fotó Katalin hercegnő Vilmos herceg bikini botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtöki brit sajtójelentések szerint felháborodást keltett udvari körökben, hogy egy ausztrál női magazin Vilmos hercegről és feleségéről, Katalin cambridge-i hercegnőről tavalyi nászútjukon készült fotókat közölt.



Forrás: Woman's Day
Forrás: Woman's Day

Az udvar annak idején külön kérte, hogy a sajtó - amely a nagy titkolózás ellenére megneszelte a helyszínt - hagyja békén az újdonsült házaspárt a nászút idejére. Most azonban valahogy mégis fotók bukkantak fel az indiai-óceáni turistaparadicsomban időző Vilmosról és Katalinról az ausztrál Woman's Day magazinban. A londoni sajtó beszámolói szerint a folyóirat tizenöt felvételt közölt; ezek némelyikén Katalin bikiniben, Vilmos pedig sortban látható, amint kézen fogva andalognak a tengerparton. Más képek tengeri fürdőzés közben ábrázolják a majdani királyt és hitvesét.

A brit sajtó csak szóban számolt be a fotók ausztráliai közléséről, és tartotta magát a változatlanul érvényes - a királyi ház szóvivője által az incidens kapcsán újból megerősített - kéréshez, hogy ne jelenjenek meg képek a tavalyi nászútról. A brit lapok által idézett udvari szóvivő nem említette ugyan név szerint az ausztrál magazint, de szokatlanul indulatos hangvételű nyilatkozatából kitűnt, hogy a palotában komoly felháborodást keltett a fotók közlése.

Az ausztrál sajtó indiszkréciója nem először okoz fejfájást Londonnak. Harry herceg, Vilmos öccse 2008-ban az afganisztáni fronton teljesített katonai szolgálatot, és ezt biztonsági okokból a brit kormány csak szolgálati idejének letelte után tervezte nyilvánosságra hozni. A brit sajtó annak idején tudott Harry afganisztáni jelenlétéről, ám tartotta magát a kormánnyal kötött megállapodáshoz, és nem közölte a hírt. Egy ausztrál magazin azonban megszellőztette az értesülést, és Harryt - a herceg komoly bosszúságára - a brit hadvezetés idő előtt hazavezényelte a frontról. Harry - aki azóta harci helikopterpilóta-kiképzést kapott és Apache típusú támadó helikopterrel repül a királyi légierő kötelékében - a tervek szerint jövőre visszatér Afganisztánba, ám bevetését ezúttal nem fogják titkolni.

Forrás: MTI

Tipp! Képek a pécsi gyilkosságról. Kattints a galériáért!


Minden idők legcikibb divatbalesete: derekáig felszakadt a modell ruhája - mindene kilátszott!http://www.life.hu/legytrendi/20120710-kiszakadt-maria-fowler-ruhaja.htmlTrendi kiegészítők kisállatoknak - A legmókásabb darabokhttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120703-trendi-kiegeszitok-kisallatoknak-a-legmokasabb-darabok.htmlÁtalakítunk! Magabiztos nőként sugárzik Zsuzsi!http://www.life.hu/legytrendi/20120710-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSe bugyi, se melltartó? Lindsay Lohan józanul is képes villantanihttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-bugyit-villantott-lindsay-lohan.htmlSzájkosarat a nőkre! - Őrült és gyönyörű darabok a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120708-szajkosarat-a-nokre-orult-es-gyonyoru-darabok-a-parizsi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.